בננה תמר חמאת בוטנים:
• סקופ אבקת חלבון בטעם וניל
• חצי בננה קפואה
• תמר מג'הול אחד
• כפית חמאת בוטנים טבעית
• כוס חלב פרה/ שיבולת שועל/ סויה / שקדים
הוראות הכנה:
יש להוסיף את כל הרכיבים לבלנדר ולערבב עד למרקם אחיד.
ערכים תזונתיים למנה:
קלוריות: 295
חלבון: 28 גרם
פחמימה: 32 גרם
שומן: 7.2 גרם
אייס קפה :
• סקופ אבקת חלבון בטעם אייס קפה
• 3/4 כוס קוביות קרח
• חצי כוס חלב פרה/ שיבולת שועל/ סויה / שקדים
הוראות הכנה:
יש להוסיף את כל הרכיבים לבלנדר ולערבב עד למרקם אחיד.
ערכים תזונתיים למנה:
קלוריות: 170
חלבון: 28.5 גרם
פחמימה: 4 גרם
שומן: 4 גרם
שוקולד אגוזי לוז:
• סקופ אבקת חלבון בטעם שוקולד
• כפית ממרח אגוזי לוז טבעי
• רבע כוס קוביות קרח
• 3/4 כוס חלב פרה/ שיבולת שועל/ סויה / שקדים
הוראות הכנה:
יש להוסיף את כל הרכיבים לבלנדר ולערבב עד למרקם אחיד.
ערכים תזונתיים למנה:
קלוריות: 223
חלבון: 30.8 גרם
פחמימה: 6 גרם
שומן: 7.7 גרם
בננה ספליט:
• סקופ אבקת חלבון שוקולד בלונד
• חצי בננה קפואה
• 2 תותים קפואים
• כוס חלב פרה/ שיבולת שועל/ סויה / שקדים
הוראות הכנה:
יש להוסיף את כל הרכיבים לבלנדר ולערבב עד למרקם אחיד.
ערכים תזונתיים למנה:
קלוריות: 270
חלבון: 32.7 גרם
פחמימה: 20.5 גרם
שומן: 6.2 גרם
מתכון לפנקייק חלבון:
• סקופ אבקת חלבון בטעם וניל
• ביצה אחת
• 150 גרם יוגורט טבעי 1.5%
• 50 גרם קמח מלא/ כוסמין/ לבן
• חצי כפית אבקת אפיה
• רבע כפית קינמון
• קורט מלח
הוראות הכנה:
1. בקערה אחת מערבבים את הקמח, אבקת האפיה, קינמון ומלח.
2. בקערה שניה מערבבים את היוגורט עם אבקת החלבון והביצה.
3. מאחדים את הרכיבים של שתי הקערות ומערבבים היטב.
4. מחממים מחבת במעט ספריי שמן או חמאה ויוצקים מהתערובת.
5. הופכים את הפנקייק כשמתחילים לראות בועות בקצוות ומבשלים את הצד השני ומוכן.
ערכים תזונתיים לכל המתכון (סה"כ 4 פנקייק):
קלוריות: 456
חלבון: 43.8 גרם
פחמימה: 42.9 גרם
שומן: 10.25 גרם
ערכים תזונתיים ליחידה:
קלוריות: 114
חלבון: 11 גרם
פחמימה: 10.7 גרם
שומן: 2.6 גרם